Campaigns

Channels Influencers Publishers Campaigns
GreenPan: koken met PFAS-vrije pannen

GreenPan: koken met PFAS-vrije pannen

Completed

GreenPan werd ontwikkeld door twee Vlaamse jeugdvrienden: Jan Helskens en Wim De Veirman. Toen ze ontdekten dat traditionele antiaanbakpannen bij oververhitting giftige stoffen vrijgeven, gingen ze op zoek naar een gezond alternatief. Uiteindelijk kwamen ze terecht bij Thermolon, een keramische antiaanbaklaag zonder schadelijke PFAS en met een afgeleide van zand als basisgrondstof. Zo werd Gree...

Coach Wild Rose

Coach Wild Rose

in 5 days Available

Het Amerikaanse modemerk Coach introduceert de damesgeur Coach Wild Rose. Geïnspireerd door Coach’ typerende bloemenprints, die symbool staan voor het vrijgevochten imago van het fashionhuis. Het verhaal: Coach is een toonaangevend designhuis van luxe accessoires en lifestyle collecties. Het merk werd bekend door de handgemaakte leren tassen met de beroemde Coach hangtags. De Coach naam st...

Lancering Elleure: haarverzorging & styling

Lancering Elleure: haarverzorging & styling

within 2 weeks Available

Elleure, hét haarkleuringsmerk van Nederland, krijgt een hele nieuwe haarverzorging & stylingslijnen met mooie en fijne producten voor een toegankelijke prijs. Deze lijnen zijn verkrijgbaar vanaf 25 mei 2022. Het zijn 5 lijnen voor verschillende haartypes en een stylingassortiment met 9 producten. Elleure lanceert onder andere shampoo, hydraterende conditioner, haarlak, haa...

Haibu haarproducten giveaway

Haibu haarproducten giveaway

in 6 days Available

Haibu is dé groothandel voor hair- & beauty professionals en liefhebbers. Wij zorgen er graag voor dat jij alles in huis hebt om jezelf of jouw klanten zo goed mogelijk te helpen. En als we zeggen dat je er alles vindt, dan bedoelen we ook álles. Haarverzorging, stylingproducten, tools, kappersbenodigdheden en beautyproducten: haibu.nl heeft het!

Je vindt er bekende merken zoals L’O...

Bluelight- of leesbrillen van Frank & Lucie

Bluelight- of leesbrillen van Frank & Lucie

within 2 weeks Available

FRANK AND LUCIE - Het snelgroeiende merk met (lees)brillen als fashion statement.

WHY? Het noodzakelijke aantrekkelijk en bijzonder maken. Frank and Lucie streeft naar een ultieme ervaring van kwaliteit, elegantie en identiteit voor de leesbril-lezers.

HOW? Door het de leesbril-lezer mogelijk te maken om zich op een karakteristieke, klas...

Expertconomy: e-learningplatform

Expertconomy: e-learningplatform

in 2 days Available

Expertconomy is 's werelds eerste gedecentraliseerde e-learningplatform met een focus op persoonlijke één-op-één gesprekken tussen studenten en docenten, gevoed door zijn native Token of Expertise en de gratis iOS/Android-compatibele Expert-app (beschikbaar in de app store vanaf juni/juli).

We willen een nieuwe standaard zetten op het gebied van transparantie en overdracht van kennis do...

Xoo.nl betaalbare sieraden

Xoo.nl betaalbare sieraden

in a month Available

Xoo is een sieradenmerk en gestart in 2020. Sindsdien timmeren wij hard aan de weg om ons merk bekend te maken bij een ieder. Betaalbare sieraden van goede kwaliteit vind je bij Xoo. Wij vinden het belangrijk dat sieraden voor iedereen zijn en bieden daarom een zeer divers aanbod aan tegen een betaalbare prijs. 

Ook vinden wij het belangrijk dat sieraden duurzaam zijn zodat je er e...

Houtenladders.nl: ruimtebesparende trap

Houtenladders.nl: ruimtebesparende trap

in 6 days Available

Houtenladders.nl is dé specialist voor houten ladders en houten trappen. Ons grote assortiment ladders en trappen is gebaseerd op traditioneel vakmanschap met de nieuwste technieken.

Of je nu zoekt naar een houten trap, een houten ladder, een molenaars trap of een houten decoratie ladder, bij ons vind je het allemaal. Ook hebben we een ruim assortiment zweve...

Manie - debuutroman van Mark Leenards

Manie - debuutroman van Mark Leenards

within 12 hours Available

'Manie' is de debuutroman van Mark Leenards. Het boek moet in de markt gezet worden als een spannende roman van een nieuw schrijverstalent.

Korte samenvatting Manie:

Het leven te slim af zijn. Dat willen we toch allemaal? Maar wat als er regels zijn om, met behulp van de zeven deugden, op gezette tijden te stijgen of dalen op de levensladder? Welke invloed zou dit hebben op je eig...

Your Business Online

Your Business Online

in 3 days Available

Your Business Online is een social media bureau gevestigd op Breda International Airport. Sinds 2011 realiseert dit team van social mediaspecialisten mooie resultaten voor grote en kleine bedrijven. Via social media marketing kunnen ze de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten, meer volgers op social media krijgen of een hogere omzet genereren.

Your Business Online heeft een team spec...

Dutch Nitrate sportdrank

Dutch Nitrate sportdrank

in 2 days Available

Dutch Nitrate is een nieuwe sportdrank met als hoofdingrediënt rode bieten. De rode bieten zorgen voor natuurlijke suikers waardoor Dutch Nitrate veel gezonder is dan andere energie dranken. Het hoge gehalte nitraat in de blikjes zorgt ervoor dat je bloedvaten open gaan staan waardoor je lichaam meer zuurstof en energie krijgt.

Een ander voordeel van deze sportdrank is dat er geen cafëin...

Sneaker schoonmaakset | First Amsterdam

Sneaker schoonmaakset | First Amsterdam

Completed

First Amsterdam is een relatief nieuw merk in de sneakerbranche, specifiek gericht op het verzorgen en reinigen van sneakers. Met onze duurzame producten willen wij ervoor zorgen dat je sneakers mooi blijven en dus langer meegaan. Daarmee willen we bijdragen aan een duurzame maatschappij en niet geheel onbelangrijk; je sneakers mogen gezien worden ;)

Filters