Campaign

Patrick Tsang: Doorbreek je prestatieplafond

Briefing

Patrick Tsang is een ondernemer/investeerder die op een punt is aangekomen dat hij getalenteerde, succesvolle mensen wil helpen hun prestatieplafond te doorbreken. Hiervoor heeft hij een whitepaper geschreven, is er boek in de maak en is hij ondertussen begonnen met het opzetten van social media kanalen. Via deze wegen wil hij mensen bereiken, inspireren en verder helpen. Het doel van deze campagne is het creëeren van awareness en het gereneren van volgers.

Achtergrond info:

Iedereen loopt tegen een plafond aan in zijn leven: Het prestatieplafond. Of je nu sporter bent, ondernemer, werknemer, artiest, of kunstenaar. Het lijkt of je je piek hebt gehaald. Het eindstation. De lat. En dat de groei eruit is en dat je niet meer verder kan groeien. Het toppunt van je kunnen. Dit is ook het punt dat veel mensen afhaken en dat het eerder minder wordt dan meer. Juist op dit punt moet je doorzetten. Niet opgeven. En op zoek gaan naar manieren om door dat plafond heen te breken.

En dat kan! Met de methode van Tsang! Een no-nonsense methode wars van wetenschap of spiritualiteit. Gezonde Rotterdamse nuchterheid in combinatie met Chinese roots. Gebaseerd op praktijk en Chinese wijsheden. Confronterend en leerzaam door zijn eenvoud!

GIVE AWAY:

Als give away mag je je volgers een gratis 1 op 1 sessie cadeau doen. Dit houdt in:

Patrick: ''Ik zou graag willen analyseren waar je in vast loopt om gelijk een oplossing te bieden om verder te komen. Hierbij gebruik ik mijn jaren lange werkervaring in bedrijven en mijn rol als investeerder. We gaan met mijn methode aan de slag om daarmee je basis te versterken. Dus heb je succes(en) behaald, loop je vast, is de groei en de stijgende lijn eruit maar wil je niet opgeven? Geef korte omschrijving wat je business is en waar je tegen aan loopt. Durf je dit?''. 

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share