MediaKit: Website Publisher

Publisher: Bas van Rijswijk

Bas van Rijswijk

Wij plaatsten sinds kort ook tests van losse producten op TestResults.nl. Dit is voor u een geweldige manier om uw producten onder de aandacht te brengen.

Offered products

  • Article € Login for price

Statistics

10k - 50k
Reach
(unique visitors)
296
Views
930
Domain Authority
197
Trust flow
50
Citation flow
242
TF/CF

Demographics

Gender

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Beste ladyshaves

a year ago

Met een goede ladyshave kunnen vrouwen zich makkelijk en pijnloos scheren, trimmen en ontharen. Maar opgepast, er zit veel verschil in ladyshaves en de mogelijkheden van deze ladyshaves. We kijken hier naar de beste ladyshaves van dit moment en naar de mogelijkheden die goede ladyshaves bieden.

Meer lezen »

Beste fietsverlichting (fietslamp voor en achter)

a year ago


Het belang van goede fietsverlichting hoeven we natuurlijk niet uit te leggen. Met goede fietsverlichting kun je in het donker veilig fietsen. Maar wat is de beste fietsverlichting? Hier vind je de beste voorlampen, de beste achterlampen en de beste fietslampen sets (voor en achter verlichting) van dit moment. Meer lezen »

Beste fietskar

a year ago


Een fietskar is een eenvoudige manier om van je fiets een transportbus te maken. Bagage, boodschappen, kinderen, huisdieren, met zo'n karretje achter de fiets neem je alles mee. Maar wat is de beste fietskar?Hier de beste fietskarren van dit moment. Meer lezen »

Social media and content channels by Bas van Rijswijk

testresults.nl

Bas van Rijswijk Bas van Rijswijk Micro-channel
Over testwinnaars van vergelijkende tests. Nu ook testresultaten van losse producten.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up